Expediere

Comenzi și livrare

Coletele sunt trimise prin curier, de la depozitul central al societății.

În cazul plății prin transfer bancar, coletul se expediază imediat după contabilizarea plății în contul nostru. Timpul dedicat contabilizării trasferului bancar poate influența timpul total de realizare/livrare al comenzii.

În cazul plății la curier - ramburs, coletul este expediat după primirea comenzii. Livrarea se realizează în aproximativ 3 - 7 zile depinde de localitatea unde se trimite coletul. Statutul comenzii poate fi verificat pe contul individual al clientului sau prin opțiunea ”Localizare colet” (tracking - gls).

În situații excepționale, cum ar fi vremea deosebit de nefavorabilă transportului, perioada de livrare se poate prelungi. În astfel de situații vă vom contacta telefonic sau pe e-mail. Timpul de livrare nu include zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători legale.

Garanția produselor

Produsele comercializate prin intermediul societății noastre au garanția producătorului, adica 30 de zile de la recepționarea lor.

ServiciulDeschiderea coletului la livrare

Serviciul este disponibil pentru produsele vândute și expediate de GENERAL PARTNER prin magazinul on-line www.americanfashion.eu.

Dvs. puteți solicita curierului, în momentul primirii comenzii, să deschidă coletului, pentru a verifica starea produsului/produselor. Serviciu nu vă oferă posibilitatea de a proba produsul.

 

 

Continua