Termeni de returnare

Termeni de returnare

Puteți returna sau schimba produsul cumpărat prin magazinul nostru on-line în termen de 15 de zile de la primirea lui. Dacă au trecut cele 15 de zile de când aţi primit comanda dvs., nu vă mai putem restitui banii și nici nu mai putem schimba produsul.  

Pentru ca societatea noastră  să poata primi returul, produsul trebuie trimis în ambalajul original și nu trebuie să fi fost folosit (purtat).
Pentru a vă rambursa banii, avem nevoie de dovada plății lui, pe care vă rugăm să o transmiteți pe adresa de email: sales@americanfashion.eu

Restituirea banilor (dacă e cazul)
De îndată ce produsul a ajuns la noi și a fost inspectat, veți primi prin e-mail o notificare de confirmare a primirii produsului, a stării în care a fost returnat și precizarea dacă, urmare a verificării stării produsului, cererea de restituire a banilor a fost aprobată sau respinsă.
Dacă cererea a fost aprobată, suma ce vă va fi rambursată, reprezentând contravaloarea produsului, va fi automat emisă către contul dvs.

Pentru comenzile cu plata la livrare (ramburs)

Rambursarea banilor se face numai prin virament bancar, către numărul de cont furnizat de dumneavoastră. Nu se pot restitui banii în numerar.

Prin urmare, dacă nu mai doriți articolele achiziționate și vreti să le returnați, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. Trimiteți un e-mail pe adresa sales@americanfashion.eu cu numele dumneavoastră, numărul de comandă (de exempl, AF-BI-001), motivul returului, numărul AWB-ului primit din partea firmei de curierat cu care ați trimis coletul returnat precum și numărul contului bancar în care doriți să vi se restituie contravaloarea produsului returnat (vă rugăm să precizați și numele complet al titularului contului).
  2. Trimiteți produsele către sediul nostru, la adresa pentru returanare din str. Băniei, nr. 1, et. 4, ap. 7, Bucuresti, sector 3. Pentru retur, puteți utiliza orice firmă de curierat doriți, exceptând Poșta Română, însă costul transportului vă revine. Va sugerăm ca, dacă returnați un produs cu o valoare mai mare de 300 lei, să folosiți un sistem de transport ce permite utilizarea unui cod de urmărire sau să achizitionați o asigurare de transport. Noi nu vă putem garanta că vom intra în posesia returului trimis de dvs., pentru că doar dvs. faceți alegerea curierului pentru retur.
  3. În momentul în care primim produsele înapoi, banii va vor fi rambursați pe cont în 5 - 10 zile lucrătoare. Costul transportului returului nu se returneaza.
  4. Dacă doriți să schimbati produsele, vă rugăm să trimiteți produsele originale la sediul nostru Str. Băniei, nr.1, et. 4, ap. 7, Bucuresti, sector 3, urmând ca noi să vă trimitem o comandă nouă în termen de 10 - 15 zile lucrătoare.

Întârzierea sau neprimirea banilor (dacă este cazul)

Dacă ați urmat pașii de mai sus și nu au intrat banii în contul indicat de dvs., în termenul arătat, contactați-ne urgent la adresa de email sales@americanfashion.eu  pentru a remedia situația.
Continua